Zašto odabrati baš Prolife suspenziju?

Vjerojatno ste primijetili da na tržištu probiotika postoji više vrsta proizvoda, odnosno oblika za uzimanje. Kapsule, pastile, suspenzije… što odabrati?

Izbor prvenstveno ovisi o vrsti tegoba, o tome uzima li preparat dijete ili odrasla osoba te o osobnim preferencijama. Ovdje ćemo istaknuti neke razloge za odabir suspenzije sa dobrim bakterijama.

1. Jednostavna konzumacija

Ukoliko ste osoba koja ne može progutati kapsule, za vas je suspenzija odličan izbor. Bez ikakve ćete nelagode, štoviše sa zadovoljstvom, moći unijeti potrebnu dozu probiotika - dobrih bakterija. Također, suspenzije su idealne za djecu!

2. Praktičnost

Ovu značajku najviše će cijeniti osobe koje imaju puno obaveza i često nisu kod kuće. Suspenzije dolaze u malim praktičnim bočicama koje stanu u svaki džep, a jedna bočica sadrži optimalnu dozu dobih bakterija za cijeli dan!

3. Okus

Suspenzije imaju odličan okus breskve, što će posebno djeci olakšati redovito uzimanje budući da su često osjetljiva na okuse. Dnevna doza je samo jedna bočica dnevno!  

4. Garancija živih bakterija

Osim što su praktične i ukusne, Prolife suspenzije sadrže više od 2,1 milijarde živih dobrih bakterija, a kako bi se održala njihova stabilnost, one se do konzumacije nalaze u čepu, zaštićene od vanjskih utjecaja. Kada želite svoju dozu dobrih bakterija samo zakrenite čep u desno dok sadržaj ne padne u tekućinu, promućkajte i popijte!

Prolife je već 20 godina jedan od najpopularnijih probiotika, a Prolife suspenzija je broj 1 suspenzija na tržištu!*

* u kategoriji probiotika za ravnotežu crijevne mikroflore, izvor: IQVIA BiH, Q1 2022.

Povezani sadržaj

Kako bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.