Garancija živih bakterija

Garancija živih bakterija

Prolife tablete za žvakanje s dobrim bakterijama, probiotik, ukusne i kremaste

Ukusne i kremaste

20 godina iskustva

20 godina iskustva

Praktične i ukusne

Povećavaju broj dobrih bakterija u probavnom sustavu.

Idealan oblik za posao ili putovanja - svaka tableta je pakirana zasebno. 
Jednostavna primjena, bez vode.

Zašto odabrati Prolife dobre bakterije

Zašto odabrati

Probiotik Prolife tablete za žvakanje za sladilom, dodatak prehrani sa živom bakterijskom kulturom Bacillus coagulans i vitaminima B skupine doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava

Prolife tablete za žvakanje sadrže posebno odabran soj Bacillus coagulans BC4® koji tvori spore i otporan je na visoke temperature i kiseline u probavnom sustavu.

Dobre bakterije dolaze do crijeva žive i aktivne, gdje mogu biti korisne u vraćanju ravnoteže crijevne flore i pomoći kod simptoma kao što su nelagoda u crijevima i zatvor.

Kada uzeti Prolife

Kada uzeti Prolife tablete za žvakanje

Putovanja, osobito duga, karakterizirana su iznenadnim promjenama u navikama te mogu uzrokovati stresne situacije, a stres može uzrokovati probavne tegobe.

Prilikom putovanja u zemlje s viskom temperaturama, a niskim higijenskim uvjetima, podložni smo povećanoj pojavi neuravnoteženosti crijevne mikroflore.

Kako bi se očuvala ravnoteža crijevne mikroflore za vrijeme putovanja, važno je slijediti mjere opreza, kao što je isključivanje sirove hrane iz prehrane, pijenje vode samo iz boce i izbjegavanje leda, jesti voće i povrće oguljeno ili oprano sodom bikarbonom te obraćanje povećane pozornosti na osobnu higijenu.

Kako se primijenjuje Prolife

Kako se primjenjuju Prolife tablete za žvakanje

Primjena je vrlo jednostavna, bez vode, a tablete za žvakanje su ukusne i kremaste. Uzima se jedna do dvije tablete za žvakanje dnevno, prema potrebi. Tabletu treba otopiti u ustima ili sažvakati.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Pakiranje od 24 tableta za žvakanje. Pojedinačno pakiranje.

Kako bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.